Η Εταιρεία

MRT MARTINI ENERGY FASHION

Σχετικά με εμάς

Από την πρώτη στιγμή η «MRT MARTINI Energy Fashion» έδωσε προσοχή τόσο στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούσε, όσο και στην κατασκευή.

Η εταιρεία «MRT MARTINI Energy Fashion» ιδρύθηκε το έτος 1965 από τον κ. Κλεάνθη Μιχαήλ. Η εταιρεία εξειδικεύτηκε στην παραγωγή πλεκτού ενδύματος κατασκευάζοντας ανδρικές δημιουργίες. Από την πρώτη στιγμή η «MRT MARTINI Energy Fashion» έδωσε προσοχή τόσο στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούσε, όσο και στην κατασκευή.

Αποτέλεσμα της συνεχούς ποιοτικής δουλειάς ήταν η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας. Στο ενδιάμεσο της πορείας, δραστηριοποιούνται δίπλα στον ιδρυτή και οι υιοί, Παναγιώτης και Σωτήρης Μιχαήλ. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους, εμβαδού 3.000 τμ., στην οδό ΑΘΗΝΑΣ 29, στα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Η ηγεσία, παρακολουθώντας με προσοχή τις ραγδαίες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής και θέλοντας να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις των καιρών, εισάγει τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα επίπεδα της εταιρίας. Εξειδικεύεται ακόμα περισσότερο στο πλεκτό ρούχο που απευθύνεται σε νέους, παράλληλα όμως επεκτείνει και την παραγωγή σε ρούχα από σταθερό ύφασμα, όπως t-shirts, φούτερ, φόρμες και βερμούδες. Αναπτύσσει το δίκτυο αντιπροσώπων-συνεργατών σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο. Τα ρούχα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε σε περισσότερα από 200 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Στα άμεσα σχέδια είναι η επέκταση των πωλήσεων στα Βαλκάνια και σε όλη την Ευρώπη.

Η «MRT MARTINI Energy Fashion» βασιζόμενη στην δυναμική της παραγωγικότητας και των πωλήσεων ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Από το φθινόπωρο του 2003 επι της οδού Πτολεμαίων 12 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λειτουργεί το ιδιόκτητο πρατήριο χονδρικής εμβαδού 700 τ.μ. στο οποίο στεγάζεται και το SHOWROOM της εταιρείας.